חודשי האביב, הביאו איתם רוח חדשה לפעילות  FUTURE. מרחב הפעילות עבר מהמרחב הפיזי לדיגיטלי ואפשר לנו להרחיב את מגוון הנושאים ותחומי התוכן בהם אנו עוסקים בימי השיגרה. כמו תמיד אנו מזמינים אתכם לעקוב ולהצטרף אל הפעילויות המגוונות שאנו מציעים ולעוף איתנו גבוה.

קבלו טעימה מהנעשה אצלינו בתקופה האחרונה
:
אתגר "הבוקר שאחרי"
האקאתון בשיתוף מכללת תל חי: עשרה צוותים של סטודנטים משני המוסדות ומפקולטות שונות, נחושים וחדורי מטרה לפתור את האתגרים של "הבוקר שאחרי".
כ- 50 סטודנטים ו-15 מנטורים עבדו, במהלך יומיים וחצי אינטנסיביים, על פיתוח מוצרים ושירותים פורצי דרך,  מחשיבה ועד הצגת קונספט לפרויקט והכל On-Line.
אתם מוזמנים לצפות בהרצאת הפתיחה המרתקת של ארז ירושלמי בנושא טרנספורמציה  ובמשוב של המשתתפים.
וובינרים
למידה מקוונת
למידה מקוונת איכותית  
אירחנו פאנל של מיטב  המומחים בנושא למידה דיגיטלית ובניהם גם פרופ' גילה קורץ ומר ינאי זגורי - מהפקולטה לטכנולוגיות למידה במכון , אשר דיברו על כלים ומתודולוגיות ללמידה איכותית מרחוק.
 
לצפייה בהקלטה >>

זום למקצוענים
יצאנו בסדנת זום למקצוענים על מנת שתוכלו להעשיר את הידע שלכם, לשפר את איכות ההוראה ולהתקדם ל ZOOM MASTER  . המפגש עסק בשני נושאים: הקניית כלים מתקדמים לעבודה עם ZOOM וטכניקות לימוד מתקדמות - איך להכין פרזנטציה מותאמת ל  ZOOM?
רפואה דיגיטלית 
מחשוב תהליכי החלטה קליניים: פרספקטיבות קליניות, טכנולוגיות ורגולטוריות
לשימוש בביג דאטה, בינה מלאכותית מכשור לביש ו-IOT, פוטנציאל לשיפור וייעול תהליכי ההחלטה קליניים העומדים בבסיס הדיאגנוזה, הפרוגנוזה, והטיפול במחלות. בצד האינפלציה במספר המיזמים בתחום הרפואה הדיגיטלית נרשמו עד כה מעט מאוד אישורים רגולטוריים והצלחות מסחריות מעטות עוד יותר. אילו הזדמנויות וחסמים קיימים?
רפואה דיגיטלית – השקעות, רגולציה ומה שביניהם 
וובינר מרתק ומפרה, שני בסדרה, והפעם על היבטים עסקיים ורגולטוריים של מוצרי רפואה דיגיטלי.  בתכנית: מתן טיפים לבניית שת"פ עם מרכזים רפואיים וגופים ממשלתיים, מיפוי כשלים שכיחים של ראשית הדרך של מיזמים דיגיטליים, מתן טיפים רגולטורים לקיצור הזמן לשוק של מוצרי רפואה דיגיטלית וסקירת טעויות רגולטוריות שכיחות של מיזמים דיגיטליים.
להצטרפות לקהילת "רפואה דיגיטלית" בלינקדאין
יזמות חברתית
גם בימים אלה אנו פועלים להניע יזמות וחדשנות בקרב חברי הקהילה שלנו, ואנו מעודדים ומברכים עשייה יזמית חברתית שתורמת למאבק במגפת הקורונה. אנו מברכים את הסטודנטים שלקחו חלק פעיל ביוזמה ומודים להם על כך.
הובלנו יחד עם עמותת TOM , וגב' דנה יחיא שווקמן , מרצה בפקולטה לעיצוב, פרויקט בו עשרות סטודנטים לעיצוב תעשייתי מהמכון התנדבו לייצר אלפי מגני פנים לצוותים הרפואיים באמצעות מדפסות תלת מימד בבתיהם.
מגיני הפנים נמסרו לבית חולים וולפסון, רשת משען מרכז רפואי שוהם , המרכז לבריאות הנפש לב השרון, בתי חולים בצפון הארץ ומוסדות לחינוך מיוחד ברחבי הארץ.
ייעוץ 1:1 וסדנאות 

ייעוץ 1:1

במהלך חודש אפריל ומאי המשכנו עם שירותי ייעוץ 1:1 שאנו מציעים לסטודנטים ולסגל בנושאים שונים.
השירות זוכה לפידבקים חמים מצד הסטודנטים והסגל ולאור ביקוש הרב אנו נמשיך את התכנית גם בחודשים הבאים.

The Elevator Pitch Workshop

במהלך החודש נפתחו שלוש סדנאות, בקבוצות קטנות, לשיפור מיומנות ההצגה העצמית באנגלית.
במהלכן יוצעו כלים וטיפים לבניית Elevator Pitch מנצח, לקבל כלים פרקטים להתמודד עם שאלת ה"ספר לנו על עצמך" ולקבל טיפים ומשוב אישי, כך שתצאו גדולים, גם באנגלית!
מהבלוג שלנו - לקריאה